A tribute to ANTON KUTTER

A tribute to ANTON KUTTER Biberach/Riss 15-16-17 june 2018

Na twee bezoeken aan de familie Kutter werd besloten dat de Werkgroep Kijkerbouw van de Volkssterrenwacht Armand Pien (Gent) gedurende het weekend van 15 tot 17 juni 2018 een  internationale Kutter- en ATM dagen zal organiseren. In samenwerking met de kinderen van Anton Kutter: Adrian, Claus en Floriane. De lezingen zijn ENGELSTALIG

Anton Kutter staat centraal met alles erop en eraan:lezingen, Films, Cinema, tentoonstelling van zijn collectie telescopen ( gerestaureerde 30cm Kuttertelescoop inbegrepen), mogelijkheid tot bezoek aan het graf, stadsrondleiding met uiteraard ook zicht op zijn geboortehuis, Planetarium Laupheim (zijn planetarium) én de mogelijkheid om het bezoekerscentrum van ESO in Garching te bezoeken.

We beschikken over restauratiemogelijkheid en hotelreservaties. Verder op deze website het levensverhaal van de man.  het leken dus écht wel  bezoeken aan Anton Kutter himself. Alles ademde gewoon Anton uit. Wij tonden als het ware midden in zijn leven. Zelfs zijn wagen stond er nog in de garage; rijklaar. Je had gevoel dat hij zou komen aanwandelen om een rit te maken.
en het leek wel of die 'rit maken' heel dichtbij was. Daar stond de wagen van Anton nog in zijn garage. Rijklaar. 

 Alle info op ww.antonkutter.be

adrian1.jpg

Weersverwachting

Foto van de dag

Tweets over sterrenkunde

Contact

Stip Media

Louise de Colignystraat 15 

1814 JA Alkmaar

+3172 531 49 78

info@zenitonline.nl