Sterren schitteren écht wel voor iedereen

Steun dit project:

Sterren schitteren écht wel voor iedereen...

De Kersttijd komt er weer aan. Onze organisatie en vrijwilligers van  'sterren schitteren voor iedereen' en 'Scienc4Girls' bereiden die alvast voor. Wij verzamelen fondsen om aan scholen en instellingen van onze doelgroep  overal op deze wereld een telescoop te schenken indien zij niet over de nodige financiële middelen beschikken.

Wij beseffen met zijn allen dat er veel kinderen en jonge mensen zijn die niet de kans hebben om kennis te maken met de sterrenkunde. Ter ondersteuning schaarden heel wat bekende mensen zich achter deze projecten, waaronder astronauten, topwetenschappers, alsook weermensen Frank Deboosere,Jill Peeters, Eva Clockaerts, Sabine Hagedoren en vele anderen. Educatie draagt bij tot een betere wereld, en dat is toch ons aller doel.

130 euro per telescoop is niet zo heel veel....maar wie 130 euro doneert (ook firma's)krijgt zijn/haar naam verbonden aan de telescoop' en het land van donatie op de website. Het spreekt vanzelf dat kleinere bedragen even hard welkom zijn. U kunt dit mooie initiatief steunen door een gift over te maken op IBAN BE857360 1280 7906, bic code KREDBEBB t.n.v. Volkssterrenwacht Armand Pien, Rozier 44, 9000 Gent (B).

Helpt u ook met het verspreiden van dit bericht? "Het Laatste Nieuws" werkt alvast mee, want 'Professor Pi' zal deze oproep verspreiden in zijn column van 16 december. Frank Deboosere verwoordt het dan weer zo:

https://www.youtube.com/watch?v=d7XeY9ToGo4 

Weersverwachting

Tweets over sterrenkunde

Contact

Stip Media

Louise de Colignystraat 15 

1814 JA Alkmaar

+3172 531 49 78

info@zenitonline.nl