Deelnemers

OrganisatieVAS Zuid Drenthe Hoogeveen
Plaats Op het basketbal speelplein naast de speeltuin in het Zuiderpark aan de Bieleveldlaan te Hoogeveen (tegenover de Randervordestraat)
Toegangsprijs Gratis
Wat wordt geboden Er komen een aantal kijkers. Het gaat alleen door met helder weer.
Tijden Vrijdagvond vanaf 19.00
Contact Roelof Mink; tel. 0591 - 627476
Informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="padding: 1px 0px 1px 16px; margin: 0px; color: rgb(0, 63, 158); text-decoration: none; background: url("/knvws/lib/tpl/knvws/images/mail_icon.gif") 0px 1px no-repeat transparent;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; www.vaszuiddrenthe.nl
OrganisatieVWS Noord Drenthe
Plaats Duurzaamheidscentrum, Bosrand 2 Assen
Toegangsprijs Gratis
Wat wordt geboden Landelijke sterrenkijkavonden aanvang 19:00, Het Duurzaamheidscentrum is het startpunt. Er is altijd een activiteit, bewolkt of niet.
  Bij bewolking is er alleen een binnenprogramma. Binnenprogramma: o Er staan binnen telescopen opgesteld. Leden van de Vereniging voor Weer en Sterrenkunde leggen de werking daarvan uit. o Er worden gemaakte foto’s , waarneemverslagen en tekeningen ten toon gesteld. o Planetariumpresentatie met als onderwerp ‘de sterrenhemel van vandaag’.
  Buitenprogramma bij helder weer: o Het binnen programma gaat dan ook door! o Telescopen worden opgesteld bij de vijver aan de Rode Heklaan. o Iedereen mag daar door kijken. o Het bospad van Duurzaamheidscentrum tot de telescopen (300 meter) kan zelfstandig maar ook onder bergeleiding afgelegd worden. Iedereen wordt ook weer teruggebracht naar het Duurzaamheidscentrum.
Tijden Vrijdag en zaterdag 3 en 4 maart: 19:00 uur
Contact E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="padding: 1px 0px 1px 16px; margin: 0px; color: rgb(0, 63, 158); text-decoration: none; background: url("/knvws/lib/tpl/knvws/images/mail_icon.gif") 0px 1px no-repeat transparent;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatie E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="padding: 1px 0px 1px 16px; margin: 0px; color: rgb(0, 63, 158); text-decoration: none; background: url("/knvws/lib/tpl/knvws/images/mail_icon.gif") 0px 1px no-repeat transparent;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OrganisatieStichting CAMRAS
Plaats Stichting C.A. Muller Radioastronomie Station; Oude Hoogeveensedijk 4, 7991 PD, Dwingeloo
Toegangsprijs Gratis
Wat wordt geboden Rondleidingen in en rond de Dwingeloo Telescoop en afhankelijk van het weer wordt er ook met optische telescopen gekeken. In de Telescoop wordt een radio astronomische demonstratie gegeven. Op het terrein is er ook de mogelijkheid om het interne mens te versterken. Deze activiteit is geschikt voor groot en klein.
Tijden Zaterdagavond vanaf 19:00h tot en met 22:00h
Contact Marc Wolf, 0651575393
Informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="padding: 1px 0px 1px 16px; margin: 0px; color: rgb(0, 63, 158); text-decoration: none; background: url("/knvws/lib/tpl/knvws/images/mail_icon.gif") 0px 1px no-repeat transparent;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.http://www.camras.nl

Weersverwachting

Foto van de dag

Tweets over sterrenkunde

Contact

Stip Media

Louise de Colignystraat 15 

1814 JA Alkmaar

+3172 531 49 78

info@zenitonline.nl