Deelnemers

OrganisatieVAS Zuid Drenthe Hoogeveen
Plaats Op het basketbal speelplein naast de speeltuin in het Zuiderpark aan de Bieleveldlaan te Hoogeveen (tegenover de Randervordestraat)
Toegangsprijs Gratis
Wat wordt geboden Er komen een aantal kijkers. Het gaat alleen door met helder weer.
Tijden Vrijdagvond vanaf 19.00
Contact Roelof Mink; tel. 0591 - 627476
Informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="padding: 1px 0px 1px 16px; margin: 0px; color: rgb(0, 63, 158); text-decoration: none; background: url("/knvws/lib/tpl/knvws/images/mail_icon.gif") 0px 1px no-repeat transparent;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; www.vaszuiddrenthe.nl
OrganisatieVWS Noord Drenthe
Plaats Duurzaamheidscentrum, Bosrand 2 Assen
Toegangsprijs Gratis
Wat wordt geboden Landelijke sterrenkijkavonden aanvang 19:00, Het Duurzaamheidscentrum is het startpunt. Er is altijd een activiteit, bewolkt of niet.
  Bij bewolking is er alleen een binnenprogramma. Binnenprogramma: o Er staan binnen telescopen opgesteld. Leden van de Vereniging voor Weer en Sterrenkunde leggen de werking daarvan uit. o Er worden gemaakte foto’s , waarneemverslagen en tekeningen ten toon gesteld. o Planetariumpresentatie met als onderwerp ‘de sterrenhemel van vandaag’.
  Buitenprogramma bij helder weer: o Het binnen programma gaat dan ook door! o Telescopen worden opgesteld bij de vijver aan de Rode Heklaan. o Iedereen mag daar door kijken. o Het bospad van Duurzaamheidscentrum tot de telescopen (300 meter) kan zelfstandig maar ook onder bergeleiding afgelegd worden. Iedereen wordt ook weer teruggebracht naar het Duurzaamheidscentrum.
Tijden Vrijdag en zaterdag 3 en 4 maart: 19:00 uur
Contact E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="padding: 1px 0px 1px 16px; margin: 0px; color: rgb(0, 63, 158); text-decoration: none; background: url("/knvws/lib/tpl/knvws/images/mail_icon.gif") 0px 1px no-repeat transparent;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatie E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="padding: 1px 0px 1px 16px; margin: 0px; color: rgb(0, 63, 158); text-decoration: none; background: url("/knvws/lib/tpl/knvws/images/mail_icon.gif") 0px 1px no-repeat transparent;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OrganisatieStichting CAMRAS
Plaats Oude Hoogeveensedijk 4,  7991 PD Dwingeloo 
Toegangsprijs In de radiotelescoop: volwassenen € 2,- en jeugd € 1,-. Overige activiteiten gratis.
Wat wordt geboden Rondleiding en demonstratie radiotelescoop, ook als het bewolkt is kan de radiotelescoop waarnemingen doen. Bij helder weer en zodra het donker is sterrenkijken door echte telescopen. Op onregelmatige basis aantal 15-minuten lezingen in het Mullerhuis (bungalow)
Tijden Vrijdagavond 23 februari 2018  van 19-22 uur en zaterdagavond 24 februari 2018 19-22 uur
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Informatie http://www.camras.nl/blog/2018/aankondiging-landelijke-sterrenkijkdagen-2018/

Weersverwachting

Tweets over sterrenkunde

Contact

Stip Media

Louise de Colignystraat 15 

1814 JA Alkmaar

+3172 531 49 78

info@zenitonline.nl