Agenda

staatsbosbeheer.nl | workshop-nightscape-fotografie

Workshop nightscape-fotografie Drents-Friese Wold  €80,-

Leer de basistechnieken van landschapsfotografie bij nacht op één van Nederlands donkerste plekken op het vaste land: het Aekingerzand bij Appelscha. Fotograaf Rutger Bus laat je in deze workshop, gebaseerd op astrofotografie, de donkerste uren na zonsondergang beleven. Een kraakheldere hemel en de afwezigheid van de maan zijn een vereiste. Rutger neemt je mee op ontdekkingsreis langs de nachtelijke hemel en vertelt je over de hemelobjecten die op dat moment te zien zijn. Intussen heb je voor het maken van de nightscapes uitgebreid de mogelijkheid om de korte theoretische inleiding in de praktijk te brengen.

Let op: uitwijkdata
Omdat een heldere hemel van belang is bij het maken van geslaagde nightscapes, is de boswachter in staat om de workshop te verzetten. Houd daarmee rekening bij je reservering, de boswachter neemt tijdig contact met je op.
19:00 uurtot:22:00 uu

Meer informatie: tijdens kantooruren via Staatsbosbeheer 0516-464020 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

staatsbosbeheer.nl | workshop-nightscape-fotografie

Weersverwachting

Foto van de dag

Tweets over sterrenkunde

Contact

Stip Media

Louise de Colignystraat 15 

1814 JA Alkmaar

+3172 531 49 78

info@zenitonline.nl